Selecteer een pagina

Binnenkijken bij vrienden is altijd extra speciaal, vind ik.

Zeker als ze er zelf helemaal niet zijn en ik de mensen die kwamen logeren via airbnb moet ontvangen en stiekem allemaal kiekjes maak van het interieur, toch? 😉

Hier wonen Mario en Floor met hun twee kindjes: Dalí en Paco.

Ze wonen hier sinds 2018 of 2019? En het waren toen onze buren. Vrienden en buren, dat was vrij ideaal…. En het had nog een mooie tijd kunnen zijn. Als wij niet hadden bedacht een garage om te gaan bouwen tot woning in Haarlem Noord…. Hee, sorry nogmaals! En wij verhuisden dus naar een ander deel van Haarlem toen Mario en Floor net goed en wel de verbouwing achter de rug hadden.

Vrienden zijn we nog steeds hoor! En zij zijn niet verhuisd en gewoon lekker blijven wonen in dit fijne hoekhuis in de Leidsebuurt. Ze hebben onlangs weer een hele verbouwing achter de rug en het is echt super mooi geworden. Ik vind het kleurgebruik erg goed gelukt en ben trots hoe ze het hebben weten te maken tot een super fijn, kleurrijk familiehuis.

Beneden vinden we de woonkamer, de keuken en eethoek. Op de eerste verdieping zijn een werkkamer met deuren naar het fijne zonnige dakterras, een badkamer en de kamer van Dalí. Op de tweede etage is de slaapkamer van Mario en Floor met ensuite badkamer (met roze tegeltjes!) en de kamer van zoontje Paco.

Deze kast kochten ze via marktplaats. Ze verfden hem in deze mooie kleur. Ook de binnenkant van de kast werd geverfd. Zo komt alles nog wat mooier uit.

Ook de trap werd geverfd en de groene trap is nu echt een eye catcher in de woonkamer. Tip: schilder het traphekje mee, zoals Mario en Floor dat ook deden.

Het zwart wit portret maakte Floor zelf. Ze kan prachtige dingen maken, van Beyonce tot Kate Moss tot Iggy Pop.

De roze muur was iets meer suikerspin roze dan ze hadden verwacht. Maar in combinatie met de andere kleuren in huis past het juist goed, vind ik!

pictures: @enstijl

De kids kamers heb ik eventjes overgeslagen voor nu, maar wellicht ooit nog een meer uitgebreide binnenkijker?

Hier wonen ze nog wel een tijdje, op deze fijne plek. Tot snel jongens! 😉

Liefs, Sanne