Selecteer een pagina

Ja, yes, ik mocht binnenkijken bij Evelyn Struik. Die meid van LekkerWonen en ENstudios (;))

Ze was al eens bij mij binnenkijken en nu deden we dat dus omgekeerd. Dit is niet haar huis waar ze echt woont, maar wel een huis wat van haar is, in Amsterdam, wat ze prachtig heeft verbouwd. Af en toe is ze hier en af en toe verhuurd ze het via airbnb.

Een prachtige plek aan de Spuistraat in Amsterdamt . Met mooie rode luiken aan de buitenkant van het pakhuis pandje. De locatie is natuurlijk heel centraal! En je bevindt je echt heerlijk midden in het bruisende van de stad.

Het appartement heeft een fijne woonkamer, een keuken, een heerlijk rustige slaapkamer aan de achterzijde en een hele mooie badkamer. Evelyn is leuk en we hebben echt veel overeenkomsten (zo bleek weer). Lekker druk, chaotisch en vol ideeën zeg maar, wij allebei. We zijn ook gaan samenwerken sinds deze binnenkijker. Zie daarvoor deze post….

Het huis is daarentegen heerlijk rustig ingericht. Met een aantal goeie items (een mix van vintage en nieuw) en mooie elementen zoals de bakstenen muur, die nog altijd geweldig goed werken.

Hondje Billy is altijd aan Evelyn’s zijde…. En een waar model, net als het baasje, als je het mij vraagt 😉

Weerspiegeling van mezelf…. Was de bedoeling.

De prachtige kussens zijn van Mayala Home (daar hebben we ook mee gewerkt met een later project, waarover later meer….). Mooi zijn ze he?

De badkamer is afgewerkt met betoncare en alle kastjes enzo zijn op maat gemaakt. Het was een heel karwei om de vloer zo te betegelen met de keitjes….

pictures: @enstijl

Ik voelde me meteen helemaal thuis hier! Echt een goeie vibe! Dank je wel, Evelyn, voor de gastvrijheid en wat tof wat er na deze binnenkijker allemaal ontstaan is….!

Willen jullie volgen wat er dus allemaal ontstaan is na deze binnenkijker en sinds we zijn gaan samenwerken? Volg dan vanaf nu weer LekkerWONEN, want dat komt terug. En hoe…. Ik meen het. Hint: ik kom er ook veel in voor….

Houd het dus vooral heel goed in de gaten de komende tijd!

Liefs, Sanne