Selecteer een pagina

Wat een gezellig en kleurrijk huis: dat is het eerste wat ik dacht toen ik binnen kwam. Vol met eigen kunststukken, van Enkel Art Studio, waar bewoonster Esther mede-eigenaresse van is. Esther (37) woont hier met Timo (38) en hun twee meiden: Marin (7) en Lizaan (5).

Ze wonen hier sinds 1 april 2014.

Het is een jaren tachtig huis dat echt flink was uitgeleefd. Alles is fris gestuukt en geverfd en alle vloeren zijn vervangen.

Baarn bevalt goed. Het is een dorp, maar wel nog dichtbij van alles. Ze wonen heel centraal. Waaronder dichtbij bij de studio waar ze samen met Marijn haar kunst (Enkel Art Studio)  maakt.

De keuken hebben ze geverfd, maar zouden ze het liefst vervangen op den duur. Ze zouden dan ook heel graag een nieuwe keuken willen. Het liefst een donkerblauwe!

De bank is de favoriete plek van Esther. 

Esther vindt vaak spullen bij de kringloop en rommelmarkten. Vooral samen met dochter Marin gaat ze vaak treasure hunten.

De trap naar boven kreeg een vintage loper van Esther. Boven is de badkamer:

De badkamer is ook helemaal vervangen toen ze hier kwamen.

En dit is de kamer van dochter Lizaan.

Het oude poppenhuis vond Esther op marktplaats. Helaas wordt er niet meer zo veel mee gespeeld, maar het staat nog altijd beeldig.
En de kamer van dochter Marin:

Zij wilde graag een junlge kamer, maar daar hebben ze net een iets andere draai aan gegeven.
Het kleurrijke behang is van Karwei! Wat een goeie vondst!

Helemaal boven is de slaapkamer van Timo en Esther en de werkkamer van Timo. Hier werkt hij aan muziek vanuit huis. Er is een doos in doos constructie gemaakt hier (voor de muziekstudio).
all pictures: @enstijl
Dank je voor de gastvrijheid en blijf je Enkelartstudios ook volgen op instagram?

Liefs, Sanne