Selecteer een pagina

Ik volg Marjan al een hele tijd. En nog steeds was ik hier niet geweest voor een binnenkijker. Gelukkig mocht ik langs komen om dit prachtige, bijzondere huis te fotograferen.

Marjan (50), Barry (52) en de kids Bjorn (16) en Jens (13) (en de katten Blink, Stitch en Beertje) wonen hier al sinds augustus 2019. Dit huis hebben ze zelf laten bouwen. De bouw ervan duurde negen maanden! Wat geweldig dat je na een aantal maanden gewoon in je zelf bedachte huis kan wonen joh!

De grootste klus was toch wel het uitgraven van alle grond uit de dijk om te bouwen. En de stalen frames van de trappen en de stalen deur die naar binnen gesjouwd moesten worden, was ook een pittig klusje. En zo ook de boomstamtafel die enorm zwaar was. “Alles moet hier naar beneden of juist naar boven”, zegt Marjan.

Waar ben je het meest trots op? “Het meest trots zijn wij op de styling en het kleur en materiaal gebruik. Beton, staal, hout, dat past prachtig bij elkaar. We hebben alles zelf uitgekozen en bedacht”.

De coffee corner….

Dit is de man cave. Daar zijn (vooral) de jongens vaak te vinden. Daar kunnen ze gamen, hebben ze een eigen bar 😉 en een heerlijke bank om te chillen. “Maar ook wij hebben hier al menig feestje gevierd hoor!”

Het plafond is zo prachtig hoog, zeker hier boven de keuken. Het geeft een enorm gevoel van ruimtelijkheid! Boven de tafel hangen twee lampen van Ay Illuminate (waar ik zelf ook echt fan van ben).


Ruimte zat voor logees om hier te blijven logeren….

De prachtige slaapkamer met badkamer ensuite van Marjan en Barry is ruim en met een soort verhoging weer erin (waar het bed staat). Er is een bad en een dubbele douche.

Marjan had fantastische tips voor ons als lezers waar zij haar spulletjes vandaan haalt, bijvoorbeeld:

 • “Groene Vingers in Delft is een heel leuk winkeltje met accessoires en prachtige planten”.
 • – LOFTLOFT in Arnhem
 • – Søstrene Grene in Den Haag
 • – Lasas & Loekov in Den Haag
 • – Kek en Tof in Delft
 • – Bij Marlies Delft (mode en woonaccesoires)
 • – Seven days store Delft (interieur)
 • – Cafe du Midi (ontbijt, lunch en diner) in Delfgauw (5 minuten van de stad)
 • En een van de inspirerende plekken zijn:
 • – strandtentjes in Scheveningen, zoals “Naturel”, “Manta Beach” en “Patagonia Beach”
  • Hee, die tips kan je weer even mooi in je zak steken!

Het is een heerlijk licht huis en zo speels door al die verschillende niveaus! Elk hoekje is weer een verrassing!

Voor vragen over deze prachtige raambekleding kan je Marjan via instagram een berichtje sturen! Het laat zulk mooi licht door, echt te gek!

De tuin is echt een oase aan rust en groen.

all pictures: @enstijl

Ik vroeg ook Marjan weer waar ze zichzelf over tien jaar ziet wonen. “Over tien jaar wonen we denk ik nog steeds in dit huis, maar de wens is er om ooit een huisje in Bonaire te hebben en dit dan af te wisselen met een appartementje ergens in Delft of Den Haag”. Ik hoop zeker voor jullie dat deze wens uit komt!

Echt een prachtig huis! Waanzinnig! Zeker ook omdat het zelf bedacht en gecreëerd is. Heel tof en inspirerend om binnen te mogen kijken, dank je wel Marjan!

Tot snel weer!

Liefs, Sanne