Selecteer een pagina

Op een super locatie, in Amsterdam, woont Daantje. Eerst woonde ze hier met drie kids, die zijn nu allemaal volwassen. Ze wonen nog wel allemaal in Amsterdam en twee van hen zelfs heel dichtbij. Gelukkig, want dat is wel zo gezellig!

Daantje is onlangs (vijf maanden geleden) oma geworden en ze komt haar dochter en kleindochter vaak gezellig tegen bij de supermarkt, of ze komen even buurten.

Daantje woont hier al 14 jaar. Ze is nu wel toe aan een aantal veranderingen. Zo wil ze graag een andere keuken en wil ze de badkamer gaan aanpakken. Helaas was het weer er nu niet voor, maar bij het huis zit een fijne patio en tuin. Daar heb je helemaal niet het idee dat je midden in de stad zit. Sowieso is het er rustig en merk je, als je binnen bent, niet veel van de reuring van de Haarlemmerdijk (een hele leuke straat, met bijvoorbeeld El Ramla Hamra en Suhka).

Daantje werkt altijd vanuit huis voor haar eigen bedrijf Gek op locaties. Dus qua thuiswerken is er niet veel verschil nu tijdens de lockdown. Wel mist ze het bij elkaar zijn en de winkels die natuurlijk nu allemaal dicht zijn heel erg. Gelukkig is de altijd gezellige (maar inmiddels ook best oude…) poes Beertje altijd in de buurt.

Binnenkort dus verbouwen? Een nieuwe keuken en badkamer? Daantje is alvast aan het dromen en plannen aan het maken.

Wellicht komt het marmer van deze eettafel terug in de volgende keuken.

Maar de RVS keuken voldoet nog erg goed en is tijdloos….
De bank heeft ze al heel lang, maar wel heeft ze de bank niet al te lang geleden laten stofferen in deze mooie fluwelen groene kleur.
Dit huis voelt heel gezellig en warm aan: eclectisch zou ik het stijltje noemen.
Wat een coole art-wall!
Met deze tegeltjeswijsheid ben ik het dus helemaal eens….
De slaapkamer van Daantje. Op de eerste verdieping is dus deze slaapkamer, de badkamer en nog een grote werkkamer te vinden.
En een verdieping hoger vinden we de zolder verdieping. Met een mooi logeerbed, vintage gehaakte sprei en een vintage stoel die de show steelt.
all pictures: @enstijl

Erg leuk om hier binnen te kijken en om weer een keer in dit leuke deel van Amsterdam te zijn. Als de winkels weer open mogen, ga ik snel weer een rondje lopen hier….

Liefs, Sanne