Selecteer een pagina
Ons fijne, grote huis staat in de mooiste en meest groene straat van Haarlem-Noord, in de Planetenwijk. Randje Bomenbuurt, Planetenwijk eigenlijk. 
Dichtbij de Kweektuin, dichtbij de Randweg (zo ben je zo op weg) en dichtbij het strand van Bloemendaal en Zandvoort.
Het Zaanenpark is om de hoek en daar vind je ook een leuke speeltuin.

Het huis is 150 vierkante meter groot en heeft drie verdiepingen. Vóór het huis heb je een stuk eigen grond van ongeveer 5 bij 4 meter en zo heb je dus altijd een parkeerplek voor de deur plus een voortuin. 
Dat is een luxe joh…. In de wijk en straat is het vrij gratis parkeren.

Beneden kom je binnen via de grote garage deuren (recent allemaal geverfd) in een grote, loft-achtige woonkamer (van 70 vierkante meter) met woonkeuken. 

De kastenwand met mooie oude deuren biedt heel veel opbergruimte in de woonkamer. De lichtstraat maakt de woning heerlijk licht en het is romantisch naar de sterren kijken 
’s avonds.

De vloer is een beton vloer met fijne vloerverwarming. Nooit koude voeten en het is altijd een aangename temperatuur in huis.

De keuken is nieuw en de apparatuur ook. De keuken is voorzien van een dik werkblad, op maat gemaakt van hout en betonciré in een prachtige kleur grijs. De muur achter de keuken is bewerkt met waterproof stuc van L’authentique. 
De keuken is voorzien van een oven en een magnetron en een plintboiler (allemaal ingebouwd). Het vintage houten keukeneiland (met veel laatjes, dus veel opbergruimte) maakt de keuken tot een karakteristieke plek om heerlijk, uitgebreid te koken.

Achterin in de woonkamer bevindt zich dus een mooie lichtstraat en een speelhoek met een wand met stalen ramen.

De begane grond heeft ook een toilet, met een design wc van Duravit.

In de hal naar boven vind je mooie jaren dertig tegeltjes op de muur en een garderobe (voor jassen en schoenen). Ook is daar de meterkast (ook recent vernieuwd).

Op de eerste verdieping ligt de originele houten planken vloer, welke wit is geverfd.


De “oude” keuken is een waskamer geworden en dit is erg handig, want in de zomer kan je je was zo heerlijk buiten uithangen op het dakterras.

Op de eerste verdieping vind je een tweede “woonkamer” die grenst aan het dakterras en aan de andere kant van de originele ensuite deuren (met prachtig glas in lood) vind je de master bedroom met bad er tegenover. 

Een eigen hamam of een luxe hotelkamer, zo voelt het hier….

Het bad van duravit is dus ook nieuw (eind 2018) en is voorzien ook van een duravit kraan. De muren zijn bewerkt met betonciré.

Alle raambekleding is op maat gemaakt, van inside blinds.

Op de eerste verdieping is nog een toilet en dus een groot dakterras op het zuiden. Hier heb je dus lekker veel zon!

De hele begane grond is voorzien van dubbel glas en dit hebben wij ook geplaatst op de hele eerste verdieping. De tweede verdieping had al dubbel glas aan de achterzijde.

Op de tweede verdieping bevinden zich de slaapkamer van Jip, 

de ruime slaapkamer van Bo, 


een tweede badkamer (met grote inloopdouche en bad en weer afgewerkt met betonciré) 

all pictures: @enstijl

en een kledingkamer. En als je meer opbergruimte nodig hebt? Dan is hier ook nog een enorm ruime vliering/zolder, bereikbaar met een vlizotrap.

Ons huis op bewegend beeld?
Zie hier de hometour die interiorjunkie bij ons maakte….


Twee toiletten, twee badkamers, een waskamer, een kleding kamertje, drie slaapkamers, twee woonkamers, luxe sanitair en een nieuwe keuken, in Haarlem.
Verbouwd en vernieuwd in 2018/2019.
Vraagprijs: 595.000 euro.

Klinkt dit jou nou als muziek in de oren? Kom je dan bezichtigen?
De open dag vindt plaats op: 
zaterdag 07 september 2019,
van 09.00 tot 15.00 uur.

Ik plan iedereen dan in, dus het is wel op afspraak…. Je kan me mailen voor een afspraak op: enstijlemail@gmail.com

Liefs, Sanne