Selecteer een pagina
Wij hebben een hele mooie houten vloer in huis. De woonkamer en keuken zijn in 1 ruimte. Dus de houten vloer ligt ook in de keuken. Dit is ook heel prettig en mooi! Maar om het geheel een beetje te breken wilde ik graag een soort mat in de keuken hebben. En ook: dat is dan net wat handiger schoon te maken. Dus bestelde ik deze mat bij Beija Flor. Deze komt uit de RAW collection. Maar ze hebben nog veel meer mooie collecties. De serie met tegeltjes patroon is ook prachtig!

all pictures and styling: @enstijl
Als je een keertje wat morst is het ook zo weer schoon! Ook al is het pasta saus! En ik maak dat nogal eens…. 

En hoe cool is dit als achterwand voor in de keuken?

all pictures and styling: @enstijl
Ik vind dit soort muurstickers (want dat zijn het) zo handig. Je geeft de keuken in een handomdraai een hele andere look en je kan het ook makkelijk weer weg halen. Het effect is heel cool zo, vind ik! Het geeft het geheel een industrieel randje.

We hebben ook nog een designer sheet achter het bed opgehangen. Ook uit de RAW collection komt dit: “designer sheet”. Tof om als decoratie te gebruiken, op verschillende plekken in huis. Bijvoorbeeld dus achter het bed, een muurtje in de keuken, als inspiratie muur bij je werkplek? Of zelfs in een kinderkamer?
All pictures and styling: @enstijl 
Daar ben ik qua styling nog wel even zoet mee!

Liefs, Sanne