Selecteer een pagina

Altijd zo leuk om te zien: metamorfoses. Zeker ook bij huizen. The before and after zijn altijd zo verschillend en wat kan een ruimte totaal groter, lichter of juist niet ogen als er andere mensen mee aan de slag zijn gegaan. Iedereen heeft natuurlijk zo z’n eigen smaak en kijk op interieur. En dat is ook wel leuk, want anders hadden we allemaal hetzelfde huis. Super saai zou dat zijn! Zoals ik eerder al geschreven had hebben wij nu een vakantiehuisje op een camping op de Utrechtse Heuvelrug. Een sta caravan, de niet aanvoelt als een sta caravan. Het voelt als een knus klein huisje, midden in de natuur. Heel ruimtelijk dus, zeker door die natuur eromheen.
Toen we het kochten was het niet helemaal naar mijn smaak ingericht. Veel kleur en veel grenen meubels. De meubels hebben we voor een groot deel gewoon gehouden. Maar ik heb mijn eigen draai aan de inrichting gegeven. Zie hieronder de resultaten en de verschillen!


De woonkamer after en before….

Ook de badkamer is opgefrist, door simpelweg een nieuw douchegordijn en een nieuwe wc bril te plaatsen en op te ruimen dmv mandjes.


De keuken oogt ook witter en frisser zo, zonder het rood als tegenhanger.

Wat vinden jullie ervan? Opgeknapt toch?
Ons huisje is ook te huur. Dus zou je het leuk vinden hier eens te verblijven, stuur dan een mailtje naar: enstijlemail@gmail.com voor meer info!

Liefs, Sanne