Selecteer een pagina
Ik heb nogal een haat/liefde verhouding met het strand. Aan de ene kant vind ik het super fijn, Bo kan er lekker spelen in het zand en je hebt er prachtige strandtenten. S’avonds nog even naar het strand rijden en wat eten en kijken naar de ondergaande zon in het glinster water vind ik super fijn. 

Maar dan is er natuurlijk ook nog: naar het strand gaan in de zomer. En in bikini liggen op het strand. Dat vind ik dus super helemaal niks. Ik zit voor geen meter in m’n vel en helaas lukt het me niet echt daar veel aan te doen. Het is een ding waar ik al heel lang last van heb, maar na twee kids en geen puf hebben om te sporten (voornamelijk door de fybromyalgie) voel ik me niet echt top…. Nogal stom…. Maar ik wil er wel graag naar toe blijven gaan, het strand. Maar dan graag wel met een legging aan en de rest van m’n kleding en dan niet zweten doordat het te warm is. Dus met rond de 20/22 graden, zoiets. Dit weekend was het ongeveer zo warm. Ietsje warmer wel, maar het ging: met kleding aan zeg maar. Dus hebben we zaterdag wat gedronken bij Tulum Tulum, een prachtige strandtent in Noordwijk aan Zee. Je kan het bijbehorende beachhouse ook afhuren, voor bruiloften en feesten.

En zondag zijn we s’ochtends met vrienden wezen ontbijten bij Hippie Fish (een prachtige tent in Zandvoort). 

Dus: twee keer strand: twee keer super chill. En twee keer een hele blije Bo die z’n lol op kon met z’n nieuwe schep en emmer en de schelpjes en steentjes die hij vond. Ook al bleek 1 “blauwe vuursteen” die hij vond eigenlijk een opgedroogd stuk kauwgom te zijn…. Ondanks dat, vond hij het er toch geweldig! Wat een luxe om zo dicht bij het strand te wonen!

Liefs, Sanne