Selecteer een pagina

Het mooiste bad wat ik ooit heb gezien, dat zag ik dus opeens laatst voorbij komen. Ik had de Tremmerie (uit België) al gespot op de vtwonen en designbeurs. Toen zag ik dat ze een lijn voor vtwonen ontwikkeld hadden. En ik kreeg dat bad dus niet meer uit mijn hoofd…. Ja, er zit al een bad in het nieuwe huis. Maar de stop doet het niet meer en ik kreeg dus dat andere bad niet meer uit mijn hoofd. Dus ja: het is zwaar overdreven. Zeker. Maar we hebben toch dit bad besteld. Met een bijpassend meubel en wasbak erbij. Ooh, dit gaat mooi worden. Dat weet ik zeker.

bron: vtwonen

Ik wil er echt iets heel moois van maken, want ik heb het idee dat we hier wel een tijdje blijven wonen. Maar goed: wie gelooft dat nog van ons he? 😉 Maar zo voel ik dat dus wel bij dit huis. Dit huis kan nog wel wat bijzondere aspecten gebruiken, ook dat voel ik. Het is nog iets te degelijk en gewoontjes voor mijn idee. Daarom dus ook deze badkamer make over/verbouwing.

Ik wilde eerst de kranen vervangen en betoncire op de muren smeren…. En het bad en het wastafel meubel dus zo laten….

En de badkamer is nu ook al erg mooi en van alle gemakken voorzien. Maar we gaan het dus toch nog behoorlijk aanpassen….

Ik zat te denken nu aan Marokkaanse tegeltjes (bejmat) op de vloer? Dat is denk ik ook wel heel vet voor het sfeertje.

Nou, we gaan het zien….

Het bad komt er dus. En het meubel. Kranen zoek ik er bij uit in brushed gold.

En we moeten eerst dat bad (als het er eenmaal is) maar eens naar boven zien te krijgen. Dat wordt ook nog een uitdaging.

Spannend allemaal!

Liefs, Sanne