Selecteer een pagina
Ik ben altijd op zoek naar net iets bijzonders voor baby’s. Als cadeautje voor Jip of als ik zoek naar een passend kraamcadeautje. Lilliputiens is een tof merk waar je mooie spulletjes hebt voor je kleintje. Het is wel kleurrijk en zoet, maar het is geen plastic gekleurde bende die je niet in huis wil hebben. Deze lijn is heel zacht en ze kunnen er al vanaf heel klein mee spelen. 

Toch te lief: dit zachte theesetje van stof?

Lopen kan ze nog super niet, maar de laarsjes (van de hema) en het trekpaardje (eenhoorn om precies te zijn) zijn al binnen hoor!
Wat ook super leuk is, is deze “loop-mammoet”. Deze vond ik op living.nl
Natuurlijk heeft ze er pas wat aan als ze ook daadwerkelijk kan lopen. Maar hij staat zo ook al super leuk in haar kamertje. En beneden in de woonkamer….

Om leuke foto’s te maken van Jip en vast te leggen hoeveel maanden ze is geworden op een foto, heb ik laatst de mijlpaaldeken ontdekt: ook een top kraamcadeau! Met een pijltje geknipt uit een veel viltjes gaf ik aan dat Jip nu dus vijf maanden is.

all pictures and styling: @enstijl
bron: living.nl
Aankleding voor het kamertje doet het ook altijd goed, zoals dit ster kussen. En ook heb ik een aantal van deze glow in the dark maanstickers op voorraad thuis in de cadeauzak…. Ik vond ze op aliexpress.com

pictures and styling: @enstijl

Dit is ook altijd top voor een babyshower:

bron: living.nl
Folieballonnen! Er is toch niemand die dat niet leuk vindt?

Alle baby’s zijn gek op Sophie. De giraf. Jip maakt de cliche’s waar en wordt wild enthousiast van de bijt pop die ook nog piepgeluidjes maakt als je erin knijpt.

bron: living.nl

picture: @enstijl

En deze bal (die ook leerzaam is) is ook top en heel leuk met de pompons!

En over dit boek ben ik ook heel enthousiast! Ik hoop Jip ook als ze begrijpt wat ik haar voorlees. Maar ik denk het wel!

Voor Bo hadden we het boek ook al en hij vond het heel bijzonder. Nog steeds eigenlijk. Je vindt het op: https://www.oskarcollection.com/
Hebben jullie ook zo je favorieten en adresjes als het gaat om baby cadeautjes?
Liefs, Sanne