Selecteer een pagina
Ik vond dat het nieuwe huis wel een beetje extra persoonlijkheid kon krijgen. Normaal zijn we niet zo van de foto’s enzo ophangen in huis. Maar dat is toch wel erg leuk. 

In deze woonkamer past het ook beter, vind ik. Dus liet ik een aantal foto’s van de kids drukken en inlijsten bij Framkalla, maakte ik zelf kunst…. (tja….) en had ik nog wat andere ingelijste afbeeldingen (uit tijdschriften, boeken). 

Dat samen vormt nu onze “art collection” in huis.

Boven de bank hangen een paar werken. Twee van mij, eentje van Bo (de zwart witte) en een lijstje van Urban Nature Culture.
Van links naar rechts: enstijl, Bo, daarboven een lijstje van Urban Nature Culture en daarnaast een werk van Tiny stories “Softfocus nude“. Daarboven wanddeco van By Bazz.

Hier boven hangt een mix van een poster met lijst van Karwei, ingelijste bladzijde uit een fotoboek, een ingelijste paperbag van Lovewarriors, wanddecoratie van ByBazz en een kaartje wat ik in een lijstje deed.
 De posters op de schouw zijn van Tove Frank en daar zette ik vintage (van de kringloop) houten lijsten voor die ik ooit wit geverfd heb.

Om er nou echt veel geld aan uit te geven? Nee, dat zou ik niet zo snel durven. Ik ben altijd redelijk snel weer op dingen uitgekeken en dan is kunst wel echt een beetje te kostbaar.

Dus zelf maar aan de slag? En kijk eens op sites als: the posterclub of desenio of je iets moois kunt vinden om in te lijsten.

Succes!

Liefs, Sanne