Selecteer een pagina
Al eerder schreef ik een blogpost over Art in Return. Ik maakte namelijk een binnenkijker bij kunstenares Annemieke, die Art in Return heeft opgezet.

Het concept nog even in het kort:
Annemieke maakt waanzinnig mooie kunstwerken. Haar concept Art in return is bijzonder. Ze wil niet betaald worden in geld voor haar kunst, maar ze wil er iets anders voor terug. De “leuke dingen in het leven”. Het is dus te verkrijgen via de oudste manier van betalen: ruilen. Ruilen voor dingen die inspireren, die blij maken of het project laten voortbestaan. Zo heeft ze al een werk geruild tegen een ticket naar Ibiza, een reis naar Marrakech, een mooie gouden bedelarmband. Zo wil ze het leven voor zichzelf en voor de mensen om haar heen zo leuk mogelijk maken. 

Annemieke maakte een mooie nieuwe collectie (die hoort bij the Marrakesh edition) in een kleur die gebaseerd is op de kleur Mushroom van Vestingh die wij nu heel veel in ons nieuwe huis hebben.

De kalkverf in Mushroom heeft Annemieke even van me geleend en daarmee is ze aan de slag gegaan. Een hele mooie nieuwe collectie was geboren…. En deze moest gefotografeerd worden. En de kunststukken hangen aan de mooie Mushroom muur bij ons thuis is dan natuurlijk een geweldig decor. Toch? Dus ik mocht de nieuwe collectie fotograferen.

Jip kwam ook helemaal in de creatieve sferen, dus ze ging ook met “art” maken aan de slag….

En in ruil voor de fotografie hebben wij nu weer een echte Art in Return aan de muur hangen.
 En dat is deze:

all pictures and styling: @enstijl


Yes!
Is het niet prachtig?

Liefs, Sanne