Selecteer een pagina

Ook Amsterdam is nu te boeken via Moonback, mijn nieuwe favoriete, eerlijke boekingssite voor een nachtje of weekendje weg.

Eerder al boekten ik via hun een hotel in Antwerpen en Rotterdam.

En nu kan je dus ook hotels in Amsterdam hier boeken!

De general manager (Nico Evers) van hotel Jakarta in Amsterdam en en vicevoorzitter Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amsterdam zei al het volgende over Moonback:
“Met Moonback komt er een reserveringsplatform bij dat op een eerlijke manier omgaat met alle stakeholders: eerlijke informatie voor de gast, eerlijke commissie voor de hotelier en een eerlijk verdienmodel voor het platform zelf. Wij kijken ernaar uit om gezamenlijk de respectvolle bezoeker in Amsterdam te mogen ontvangen.”

Dat klinkt goed!

Hotel Jakarta klonk ons ook als muziek in de oren, dus daar zijn we heen geweest. Fijn met z’n tweetjes er tussen uit dit keer. Vrienden van ons zijn net verhuisd binnen Amsterdam en we hadden hun nieuwe huis nog niet eens gezien (door alle drukte en corona….), dus dat moest er echt eens van komen nu. Daar zijn we dus wezen kijken, hebben samen met hun een hapje gegeten en daarna super fijn geslapen in hotel Jakarta. Wat een prachtige plek. Erg instagram waardig ook 😉 Speelt ook altijd mee, ja, als ik een hotel boek.

pictures: @enstijl

Ontbijten hier was een feestje en hier komen we zeker nog een keertje terug. En dan weer via Moonback. Dat is wel zo fijn!

Gaan jullie ook verblijven in deze jungle?

Liefs, Sanne