Selecteer een pagina
Hebben jullie dat ook? Dat je altijd op funda rond blijft kijken naar nieuwe projecten? Or is that just me? Ik denk eigenlijk dat het niet zo normaal is en het kan ook voor onrust zorgen. Maar elke dag kijk ik eventjes. Wat nou als er toch opeens een geweldig nieuw project voorbij komt? Dan zou ik er zo weer voor gaan en zou ik zo weer verhuizen! Ik vind dat juist leuk! Veel mensen in m’n omgeving worden er gek van, maar nieuwe projecten zorgen voor energie, dus dat is ook iets goeds, toch?


Natuurlijk weet ik dat je niet elke jaar kan verhuizen. Is voor Bo ook niet echt stabiel. Maar zo is het ook niet hoor. We hebben eerst samengewoond in een appartementje in de stad. Midden in de stad. Dat was perfect als eerste “huisje”. Daarna zijn we verhuisd naar een iets minder centraal stukje van de stad en daar hebben we toen 7,5 jaar gewoond. Daar was ik zwanger van Bo en daar heeft Bo ook gewoond, de eerste 2 jaar van zijn leven. Het werd toen toch wat te klein en we woonden aan een behoorlijk drukke weg…..
Dus zijn we daarna weer verhuisd naar een huis net op de rand van Haarlem en Overveen. Een mooie bovenverdieping die jullie misschien wel voorbij hebben zien komen in de vtwonen? En op mijn blog natuurlijk. 

En nu wonen we 5 maanden in ons “nieuwe” huis. Maar idd: ik kijk toch op funda. Elke dag….

Is dat raar? Onrustig? Misschien wel…. Maar ik kan het gewoon niet laten.

Liefs, Sanne