Selecteer een pagina
Op maat gemaakt raambekleding: als dat niet chique is?! Dan weet ik het niet meer. We hebben in het nieuwe huis weer gekozen voor raambekleding van Inside Blinds. We waren er de vorige keer zo over te bespreken en kregen er veel complimenten over. 

Ik kan iedereen Inside Blinds dan ook aanraden. Ze hebben van alles en komen alles persoonlijk inmeten. Toch wel echt handig, dan weet je dat niet straks met hele dure raambekleding zit die net niet lekker dicht gaat of aansluit. 

In onze slaapkamer/badkamer gingen we aan de voorkant voor witte, houten jaloezieën. Zo zitten de buren niet tegen mijn blote billen aan te kijken als ik in en uit bad stap. “Sorry buren!” of “asjeblieft buren!” Dat mogen jullie zelf bepalen….

Voor de “chillkamer” op de eerste verdieping, grenzend aan het dakterras (wat er s’avonds vooral heel donker uit ziet) hebben we gekozen voor prachtige gordijnen met een linnen look. Dat ziet er super volwassen uit! Mooi! En gezellig om s’avonds de gordijnen lekker dicht te kunnen doen. Dan zit je niet in een zwart gat te kijken.
En voor de kinderkamers koos ik voor zwarte, houten jaloezieën. Dat is super chique.
Zeker in combinatie met de velours overgordijnen.

pictures: @enstijl

Goeie raambekleding heb ik altijd onderschat. Ik haalde altijd wat dunne, kant en klare gordijnen bij ikea of action en daarmee vond ik het wel af. Maar echt mooie, op maat gemaakte raambekleding maakt je huis pas echt af.
Dat is de investering wel echt zeker weten waard!

all pictures and styling: @enstijl

Liefs, Sanne