Selecteer een pagina

Mensen vragen zich het heel vaak af: waarom verhuizen jullie zo vaak?! We hebben nu in 5 jaar tijd vier keer een huis gekocht. Daarvoor woonden we in een huurhuis. We zijn straks dus ook in vijf jaar vier keer verhuisd. Dat is natuurlijk wel degelijk een beetje apart. Dat besef ik me wel. Maar het ging zo. We hebben elke keer zo een stapje omhoog kunnen zetten en zo hebben we nu dan ons droomhuis/project kunnen kopen. Verhuizen is heel stressvol, die troep geeft veel onrust en leven tussen de dozen is nou niet bepaald gezellig. Maar het was het toch elke keer weer waard. Zeker als je kijkt waar we nu gaan wonen.

KIJK: eerst woonden we in dit fijne huurhuis in Haarlem. Een dubbele bovenwoning met waanzinnig veel licht en heel veel wit in huis….
Op 15 maart 2017 kregen we de sleutel van ons eerste koophuis.
Toen verhuisden we naar de Leidsebuurt. Ons eerste koophuis.
Ongeveer 1,5 jaar later verhuisden we op 14 november 2018 naar de Overtonstraat (het huis met de garage als woonkamer….)
Weten jullie nog?
Dit toffe huis dus. Foto: Muk van Lil
Op 26 januari 2020 trokken we in de Kolkstraat (ons huidige, super fijne huis)….
Om nu bijna te gaan verhuizen naar dit waanzinnige oude schoolpand in Vogelenzang….

Het is steeds even wat werk en sommige mensen zullen het nooit begrijpen, maar: verhuizen zit er toch een beetje in bij ons blijkbaar. Ik hoop dat we in dit nieuwe huis, wat zo’n enorm project is, wel een tijdje blijven wonen.

Liefs, Sanne