Selecteer een pagina
De twee grote tafels die we hadden in het vorige huis pasten niet in ons nieuwe huis. Die moesten we laten staan.

Maar wel wilden we weer een ruime tafel. We houden van etentjes en sowieso van eten, dus dan is een tafel toch wel een must have. We hebben heel even zonder tafel gedaan, maar dat was gewoon geen succes. 
Aan tafel wordt gegeten, aan gewerkt, aan getekend en aan gelezen (soms).

Een tafel met een iets andere look dit keer. De tafel van Mustliving heeft een soort betonlook en is wat strakker dan de vorige. Must Living is verkrijgbaar bij De Troubadour en daar spotte ik meteen deze tafel.
De tafel is genaamd: Mont Blanc en gemaakt van zwarte basalt en poten van zwart staal.
Ik vind het een tof geheel zo met onze witte eettafel stoelen eraan!

all pictures and styling: @enstijl

De tafel heeft een gemêleerd effect. Dat is fijn, want je ziet er ook niet alles op. Deze tafel is een stuk makkelijker goed schoon te maken (gewoon met vochtige huishouddoekjes) dan onze vorige tafel. Dat is wel fijn met kinderen hoor!

De tafel is enorm zwaar, maar komt niet heel massief over, omdat de poten mooi slank zijn en je er door heen kan kijken. Dat geeft het toch een luchtige look.

We zitten hier in het nieuwe huis ook veel vaker aan tafel (omdat onze bank ook boven is). De tafel is nu de gezellige kern van de woonkeuken op de begane grond. En ik hoop dat we daar nog veel etentjes gaan hebben.

Aan tafel allemaal!

Liefs, Sanne