Selecteer een pagina
Een beetje een Oosterse sfeer vind ik mooi in een interieur. Vooral in een verder vrij wit interieur. Ons huis dus. Ik kwam deze website tegen: www.merelinwonderland.nl en ze hebben daar een aantal hele mooie dingen om deze sfeer in je huis aan te brengen. Accessoires uit diverse werelddelen vind je er. Merel heeft ook een showroom, in Santpoort-Noord, waar je de spullen in het echt kan bekijken. 

Deze prachtige, zwarte windlichten geven meteen gezelligheid als je er een waxinelichtje in zet. 


Het windlicht heb ik aan het witte gewei gehangen. Ik hoop ontzettend dat ie het houdt….Ik ben ook altijd op zoek naar persoonlijke items, zoals mooie oude houten items. Deze vintage houten stempels uit India bijvoorbeeld. Nou zijn wij zelf niet van die reizigers…. Helemaal niet eigenlijk…. Ik heb ook ontzettende vliegangst en: nog nooit gevlogen. Dus in India ben ik vanzelfsprekend zelf niet geweest…. Dus dan haal ik dit soort dingetjes maar bij mensen in de webshop die er wel zijn geweest!
Dat kan natuurlijk ook!En wat zou deze mooie houten kast hier mooi staan! 

Wat Merel ook verkoopt op haar website zijn deze kralengordijnen. Misschien wel een heel leuk idee voor de openslaande deuren naar buiten toe komende zomer? 

Ideetjes genoeg dus opgedaan in deze webshop! Jullie ook? Fijne middag! Liefs, Sanne